Csütörtökön nem sokkal dél után egy Mercedes CLS 300 és egy Honda PCX ételfutár robogó ütközött a 13. kerületben, a Váci út és Forgách utca kereszteződésében. A motoroson szolgálaton kívüli rendőrök segítettek, majd súlyos sérülésekkel került kórházba. A Váci úton kifelé óriási torlódást okozott a baleset, mert a legkülső sávba terelték a forgalmat. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Pirosba kanyarodott a Mercedes

A Mercedest vezető középkorú férfi Újpest felől a városközpont irányába haladva az egyenesen haladó zöld jelzésre azt hitte, az rá vonatkozik, és bekanyarodott balra a Forgách utcába, azonban abba az irányba már sajnos pirosat mutatott a jelzőlámpa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belecsapódott a robogó

A robogó a zöld jelzésre szemből elinduló autók között lendületből behajtott a kereszteződésbe és a szabálytalanul kanyarodó Mercedes oldalának csapódott, majd a futár fiatalember az úttestre zuhant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szolgálaton kívüli rendőrök segítettek

Szerencsére épp arra járt két, szolgalaton kívüli, de egyenruhát viselő rendőr, akik korábban Police Medic képzést kaptak és éppen egy életmentéssel kapcsolatos fotózásról mentek hazafelé. Ők azonnal a sérült robogóshoz rohantak, levették a fiatalemberről a bukósisakot, majd stabil oldalfekvésbe helyezték.

Mentők vitték kórházba

A feje vérzett, de szerencsére az eszméletét nem vesztette el, tudott kommunikálni, ám a mentők végül súlyos sérüléssel szállították őt a Honvéd kórházba. A Mercedes sofőrje nem sérült meg a balesetben, illetve nem is próbált kibújni a felelősség alól, de amikor a helyszínelők megmutatták neki az összes jelzőlámpát, kissé elsápadt… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meglepődött a Mercedes sofőrje

Nagyot esett a vétlen motoros

Összetört a kétkerekű

A Mercedes is nagy ütést kapott

Mentők érkeztek a futárért

Rendőrök segítettek a bajba jutott motorosnak

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK