Miután a kocsi kisodródott, irányíthatatlanná vált. A fővárosi tűzoltóknak is be kellett avatkoznia.

Ez történt péntek este

Fiatal férfi igyekezett egy Subaru Imprezával pénteken este a 18. kerületben található Gilice téren. Előtte egy taxi haladt, a Subaru sofőrje szerint indokolatlanul lassan, ezért a Péterhalmi útra kanyarodva úgy döntött, a záróvonal és a 40 kilométeres sebességkorlátozó tábla ellenére a gázra lép és megelőzi a taxit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Subaru a feje tetején landolt

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tudósítónk helyszíni fotója a balesetről

Majdnem összejött, de csak majdnem

A manőver ugyan végül is sikerült, ám közben az Impreza sofőrje elvesztette az irányítást autója felett. Az előzést még be tudta fejezni, de a sávjába visszatérve kisodródott, az út menti rézsű falának ütközött, majd onnét visszapattanva az úttesten keresztben a tetejére borult.

Túl nagy volt a tempó, a sofőr már nem tudta megfogni az autót

Gyakorlatilag rommá tört a Subaru

Szerencsésen megúszta a Subaru sofőrje

A fiatalember el tudta saját erejéből hagyni a tetején heverő roncsot, őt a kiérkező mentőszolgálat szakemberei további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A sofőr nem fogyasztott alkoholt, illetve kommunikálni is tudott minden gond nélkül, nem sérült meg súlyosan.

Kisebb csoda, hogy a sofőr saját lábán hagyta el a roncsot

A tűzoltóknak is volt teendője

A kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Subarut, majd a kerekeire visszaborították. A Péterhalmi út jelenleg is le van zárva, a 184-es busz terelve közlekedik, nem érinti az Obszervatórium, a Péterhalmi út és a Kettős-Körös utca megállót. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tűzoltók áramtalanították az összeroncsolódott járművet

Kiemelt kép és fotók: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: BudapestKörnyéke.hu / GK