Hétévesen, autóbalesezben halt meg Caramel öccse, amikor az énekes 14 éves volt. Mindenki sértetlenül szállt ki az autóból, csak a testvére nem. A Megasztár egykori győztese élete legnagyobb tragédiájáról mesélt.

Meghalt Caramel testvére

Élete egyik legnagyobb tragédiájáról beszélt Caramel. A Megasztár egykori győztese 14 éves volt, amikor 7 éves öccse autóbalesetben elhunyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felnőttként kezdte megélni az öccse halálát

„Akkor még nem fogtam fel annyira ezt a dolgot, viszont amikor elkezdtem felnőtté válni, 18-19 éves koromban jöttek az első apai ösztöneim, vagy is tudom, hogy mondjam…Akkor kezdtem el érezni, valami egészen mást a gyerekekkel kapcsolatban. Akkor kezdtem el megéli az öcsém halálát” – mondta Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Nem volt idejük egymásra

Az énekes azt mondta, hogy egyszer csak minden gyerekben az öccsét kezdte el látni. „Nem volt időnk arra, hogy jó testvérek legyünk. Hét éves volt, amikor meghalt, én 14. Nem volt bennem az az ösztön, hogy én atyáskodjak felette, nem volt annyira könnyű gyerekkorunk”.

Édesanyja házassága is tönkrement

Az öccse halála után nem sokkal Caramel édesanyja és mostohaapja elváltak, ebben a tragédia is szerepet játszott, amit a szülők nem tudtak feldolgozni. Caramel is összeomlott, igaz csak évekkel később, amikor már megértette a gyászt.

Depressziós lett

„Depresszióba zuhantam vagy három évre, sírógörcseim voltak, nem aludtam évekig. Rémálmaim voltak. Konkrétan a balesetnél nem voltam ott, de percek múlva igen..”

Már majdnem hazaértek

Caramel azt mesélte, hogy a tragédia nem messze a házuktól történt. Az öccsét az iskolából hozták haza, amikor a végzetes baleset történt. A zenész azt mondja, túl korán ért oda és olyat látott a helyszínen, amit nem kellett volna.

Fiatalon édesapa akart lenni

Caramel szerint egyébként öccse tragédiája is szerepet játszott abban, hogy fiatalon édesapa szeretett volna lenni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kislánya kigyógyult a leukémiából

Az énekes és felesége 2013 óta élnek együtt. Egy közös gyermeket nevelnek. Néhány évvel ezelőtt derült ki, hogy az akkor 3 éves Sophi akut limfoid leukémiában szenved. Hosszú kezelés után a kislány mára már meggyógyult.

A beszélgetést itt tudod megnézni

Kiemelt kép: