Nem volt jogosítványa annak a taxisnak, aki a kedd este a Ferihegyi gyorsforgalmi úti baleset egyik részvevője volt. Az ütközésben a Fradi egyik focistája életét vesztette.

Halálos baleset történt kedden késő este a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A tragédiáról a Budapestkörnyeke.hu is beszámolt. Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Kedd este 20 óra 45 perckor Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton az ütközés következtében az egyik kocsi felborult, valamint egy férfi olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette. Később kiderült, hogy a baleset halálos áldozata egy korábbi magyar futballista, Halgas Tibor volt, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK csapatában is játszott.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A Blikk azt írja, a taxi sofőrje valójában nem is vezethetett volna autót.

“Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat nyomozást, mellyel összefüggésben a balesetben részes taxisofőr őrizetbe vételére került sor. A taxisofőrnél az ittas vezetés gyanúja nem merült fel, annak tisztázása érdekében, hogy a férfi fogyasztott-e kábítószert, mintavételre került sor. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a taxisofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett” – mondta  Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Kiemelt kép: helyszini felvétel – Forrás: police.hu