Nem zárta be az autóját Gyömrőn egy Suzukis, könnyű préda volt az autója, el is lopták. A tolvajok azonban előkerültek, drogot is találtak náluk, úgyhogy nagyon ráfáztak.

Jármű önkényes elvétele bűntett, vagyis autólopás és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság három fiatalkorú ellen.

A nyomozás adatai szerint egy 17 éves, egy 16 éves és egy 15 éves fiú 2019. szeptember 24-én Gyömrőn eltulajdonított egy nyitott állapotban hagyott személygépkocsit.

A rendőrök az esetről érkezett bejelentést követően elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket 2019. szeptember 25-én Gyömrőn elfogtak.

A járőrök az egyik fiatalkorú ruházatának átvizsgálása során kábítószergyanús növényi származékot találtak, valamint a lakása udvarán tartott kutatás során az eltulajdonított személygépkocsit is megtalálták.

A három helyi lakost a járőrök előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ellenük jármű önkényes elvétele bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Monori Rendőrkapitányság – írja a Police.hu.

Kiemelt kép: A rendőrség helyszíni felvételei