A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki kiskorú személyekkel ismerkedett az interneten, a kislányoktól pedig ruhátlan képeket is kért.

Neten hálózta be őket

A vádirat szerint az elkövető több népszerű internetes csevegő programot használva próbált ismerkedni gyermekkorú lányokkal. 2021 októberében az egyik közösségi oldalon ismerkedett meg az akkor még csak 9 éves kislánnyal, akivel azután csevegni kezdtek. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képeket kért

A beszélgetések során a kislány beszámolt az életkoráról, az elkövető pedig rávette, hogy küldjön magáról olyan képet, amin nincs rajta ruha. A kislányt ezt követően a személyes találkozóra is sikerült rávennie a férfinek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Találkozni akart

A találkozóra a Monori járás egyik településén – a kislány lakhelyén – került sor, melynek során az elkövető a kislányt elcsalta egy félreeső területre.

Lehúzta a ruháját

Ott azután ruháját lehúzta, majd olyat készült tenni vele, amit nagyon nem szabadna. A kislány közben jelezte, hogy meggondolta magát, így a férfi félbehagyta a cselekményt és visszavitte a kislányt oda, ahol találkoztak.

Más áldozatok

A ragadozó férfinak azonban más áldozatai is voltak. Az ügyészség közleménye szerint 2022 áprilisában egy 14. életévét még be nem töltött lánnyal kezdett el csevegni a neten, tőle is olyan fotókat kért, amiken a lányon nincs ruha.

Több száz fotó

A képek után őt is személyes találkozóra hívta, de erre a kislány nemmel válaszolt és megszakította a kapcsolatot. A nyomozás során a férfitól több száz olyan felvételt foglaltak le, melyeken gyerekek láthatók ruha nélkül.

Vádat emeltek

A férfi ellen most emelt vádat a Monori Járási Ügyészség, ügyében majd csak később születik ítélet, de feltehetően hosszú börtönévekre számíthat. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A budapesti nyugdíjas házaspár tragédiája: István és Erika együtt akartak meghalni, a férfi most nem lehet ott imádott felesége temetésén

Kiemelt kép: Illusztráció