Amint arról beszámoltunk, január 28-án, vasárnap hajnalban ceglédi otthonában hunyt el Viniczai Viktor, az Aranyszarvas SE Labdarúgó Szakosztály 28 éves középpályása, aki 2020 februárjában Törtelről igazolt át Tápiószentmártonba. A focista emlékére gyertyagyújtást tartanak, édesapja szívszorító szavakkal emlékezett szeretett fiára.

Kigyulladt a lakása

Vincze Viktor aznap még nyugodtan tért haza ceglédi lakásába, ahol annak rendje és módja szerint feltette a vacsoráját a tűzhelyre. Azonban a fiatal férfi olyan fáradt volt, hogy főzés közben elaludt, a tűzhelyen hagyott étel pedig lángra kapott. A tűzoltók ugyan a lángokat eloltották, de Viktor életét már a kiérkező mentők sem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Füstmérgezésben halt meg

A focista halálát füstmérgezés okozta. A katasztrófavédelem, a tragédia után, közölte, hogy egy ceglédi társasházhoz riasztották őket, ahol a szén-monoxid-érzékelő jelzett. A tűzoltók füstszagot észleltek, és megkeresték az érintett ingatlant. A konyhában lévő lángokat hamar megfékezték, de a sűrű füsttel telítődött szobában egy holttestet találtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokan gyászolnak

A férfi halála után a családon és a barátokon kívül a focisták és a sportélet is gyászba borult, százak siratják azóta is Viktort, akit mind a barátai, mind pedig a sporttársai szerethető, mosolygós férfinek és kiváló sportembernek ismertek. 

Megemlékezést tartanak

„Viktor fiúnk örökké mosolygó arcát, nevetése hangját vég nélkül a szívünkbe zártuk. Ennek okán megemlékezést tartunk február 17-én, szombaton, 18 órakor, a CVSE sportpályán. Várunk mindenkit, aki ismerte és szeretne elköszönni tőle” – posztolta ki a férfi összetört édesapja. Az apa arra kérte a gyászolókat, hogy csupán egy dologgal készüljenek: „Kérjük, egy-egy gyertyával emlékezzünk rá” – tette hozzá.

Viniczai Viktor pályafutása

Pályafutása elején meghatározóak voltak számára a Cegléden eltöltött évek, ahol előbb az utánpótlásban kapott helyet, majd kijárva a korosztályos „ranglétrát”, kivívta a helyét a felnőttek között is. Az első csapatban a 2014/2015-ös évadban az NB II-ben is bemutatkozhatott a Csákvár elleni hazai mérkőzésen, majd még ugyanebben a szezonban az NB III-as Monornál is megfordult.

Törtelen és Pilisen is játszott

A 2015/2016-os bajnokságban az NB III, Keleti csoportjában szerepelt a Cevasporttal, a nagy munkabírású futballista megyei szinten erősítette még a már említett Törtel mellett a Pilis együttesét is. Futsalban két szezonon keresztül a ceglédberceli Startolunk csapatának volt a játékosa a regionális bajnokságban.

Teremtornán halt meg

Január 27-én egy másik Pest megyei focista is meghalt. A 32 éves Botlik Gábor egyik pillanatról a másikra összeesett, és bár megpróbálták újraéleszteni, életét már nem lehetett megmenteni. Botlik Gábor Bugyin, a helyi sportcsarnokban megrendezett teremtornán hunyt el.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: