Október 27-én ünnepelte 76. születésnapját Kondor Katalin, a Magyar Televízió A Hét című hírmagazinjának egykori műsorvezetője. A rádiósnak nincs saját családja, egyáltalán nem magányos, hiszen rengeteg barátja van. Az viszont mai napig tüske a szívében, hogy egy műhiba miatt nem születhetett gyermeke.

Szereti a születésnapjait

Kondor Katalin szereti a születésnapjait, és szívesen ünnepli meg szeretteivel. Ez most sem volt másképpen: előbb barátnőjével együtt színházban járt, péntek este pedig baráti társaságával gyűltek össze, hogy felköszöntsék. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem zavarja a kora

„Sosem rendültem meg a koromtól, az élet velejárója, hogy telik az idő. Nem értem azokat, akiket zavar a koruk és a születésnapjuk. Én mindig várom, és igyekszem élvezni ezt a jeles napot – mondta a Blikknek a rádiós.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Semmit nem bánt meg

Kondor Katalin azt vallja, hogy semmit nem bánt meg, de ma már mindent másképp csinálna. „A munkámat imádtam, főleg a rádiózást, de voltak olyan döntéseim, amiket ma már nem hoznék meg.”

Rengeteg tragédia érte

„A magánélet sajnos nem feltétlen a saját kezünkben van, de az is alakulhatott volna másként. Nem volt könnyű sorsom, rengeteg tragédia ért. Sok szerettem nagyon fiatalon meghalt” – árulta el a műsorvezető.

Orvosi műhiba

Kondor Katalin hozzátette: a legfájdalmasabb számára az, hogy egy orvosi műhiba miatt nem születhetett gyermeke, pedig nagyon vágyott az anyaságra.

Ha nehezen is, de elfogadta

„A szívemben ez mai napig egy tüske, de nem kesergek rajta. Ha nehezen is, de elfogadtam. A saját káromon megtanultam, hogy minden nehézséget egyedül kell feldolgozni, és ezt gyakorlom a hétköznapokban” – mondta.

Nem magányos

Kondor Katalinnak viszonylag kevés párkapcsolata volt, és bár mindegyik sokáig tartott, idős korára egyedül maradt. Magányosnak azonban egyáltalán nem érzi magát, rengeteg barát veszi körül, és még most is dolgozik.

Munkamániás

„Mondhatni munkamániás vagyok, ezt a szüleimtől örököltem. Sajnos nem rádiósként, de jelenleg is rengeteget dolgozom. Folyóiratokba írok, a munkámnak köszönhetően pedig rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba, akikkel baráti lett a viszonyunk” – avatta be az olvasókat mindennapjaiba a műsorvezető.

Hatalmas társaság

A legendás műsorvezetőnek hatalmas társasága van, 25 éves korúaktól egészen a kilencvenesekig, akikkel gyakran összejárnak. Ilyen életmód mellett egyszerűen nincs ideje magányosnak lenni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kondor Katalin. Fotó: HelloEsztergom.hu