Mégsem folytathatja munkáit az RTL klubnál Molnár Gusztáv. A csatorna ugyanis nem veszi vissza, mivel ígérete ellenére, nem csinálta végig az elvonókúrát. A színész most azt állítja, önerőből próbálja letenni a poharat, és egy zöldségfeldolgozóba fog dolgozni, mivel minden pénze elfogyott.

Állítja, hogy nem iszik

„Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg” – mondta a színész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Elfogyott a pénze

Molnár Gusztáv, aki azért is döntött úgy, hogy egyedül birkózik meg ezzel a feladattal, mert az anyagi tartalékai végképp elfogytak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felesége fizette az elvonót

„Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem. Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat. A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül” – mondta Guszti.

Elveszítette munkáit

Nemrég arról volt szó, hogy Molnár Gusztáv visszatér az RTL klubhoz és ismét szerepel a Drága örökösök című sorozatba. A csatornától tavaly augusztusban rúgták ki, miután volt párja, Dancsecs Ildikó elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. A Drága örökösök sztárja az ügy miatt minden munkáját elveszítette, az RTL Klub is akkor szakította meg vele az együttműködést.

Nem csak egy pofon volt

„Annyira régóta van ez a probléma, és én is ki szeretném hangsúlyozni, hogy itt nem az augusztus 14-ei, egy alkalomról van szó. Nem egy darab pofonról van szó – teszem hozzá, nevelési célzatú pofont sem mattrészegen adunk haragból a gyereknek, amit amúgy a gyámhatóság már megállapított, hogy ez így történt, hanem egy nagyon régóta fennálló problémáról, ami a gyereket súlyosan megviselte” – mondta a napokban az RTL klubnak Guszti gyermekének anyja a tavalyi bántalmazásról.

Zaklatta a színész

Az édesanya azzal folytatta, hogy a felügyelt kapcsolattartás működhetett volna, de azért nem lett belőle semmi, mert Molnár Gusztáv kapcsolattartás helyett zaklatta őt a rendelkezésére álló csatornákon, illetve aztán egy időre elvonóra ment, amikor nem tudott volna találkozni a fiával. Dancsecs Ildikó most már csak e-mailen tartja a kapcsolatot volt párjával.

Nem is akar vele beszélni

„Én már 2020 novemberében feljelentést tettem zaklatás miatt is többek között, mert ezeket a csatornákat ő rendszeresen arra használta ki, hogy zaklasson. És letiltottam őt minden más felületen, és nem is szeretnék vele másról kommunikálni, mint amiről nagyon muszáj a gyerekkel kapcsolatban. ”

Másodszor is kirúgták

„A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok” – mondta a Blikknek a színész.

Fizikai munkára jelentkezett

„Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. A külföldi álláskeresést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem. Egy azonban biztos: most az a legfontosabb, hogy erős legyek és kitartsak, ehhez pedig az kell, hogy az alkoholtól végleg megszabaduljak” – jelentette ki az egykori sorozatsztár.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub