Szomorú bejegyzés jelent meg Nótár Mary Instagram-oldalán szerda este: a mulatóssztár elvesztette szeretett nagymamáját.

Közel álltak egymáshoz

Posztjában fotókat is mutatott a nagymamájáról, majd azt is megosztotta rajongóival, hogy azért is álltak nagyon közel egymáshoz, mert szinte ő volt a második anyukája, aki felnevelte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

2017-ben vesztette el édesanyját

A 37 esztendős énekesnő 2017-ben, a Facebookon tudatta, hogy december 24-én hajnalban elvesztette imádott édesanyját, akit egy ideje kórházban ápolták. Nótár Mary karrierje 2002-ben indult, 2007-ben Zámbó Jimmy-díjat kapott. A 2013-as év vége, illetve 2014 eleje sok újdonságot hozott az énekesnő számára, hiszen nagy ismeretségre tett szert a TV2 Sztárban Sztár című műsorban, ahol végül harmadik lett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Menedzserével pereskedik

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy hat éve pereskedik egymással Nótár Mary és egykori menedzsere. A mulatós-énekesnő azt állította, hogy miután éveken át megkárosították anyagilag és szerződést akart bontani az ügynökséggel, a Skyforce vezetője, Lakatos Róbert és családja bezárták őt a házukba. 

Elsőfokú ítélet

A bíróság első fokon a kiadó javára ítélt és 54 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Nótár Maryt. A másodfok viszont az énekesnőnek kedvezett, jogszerűnek ítélte a szerződésbontást, a Skyforce Kft. keresetét elutasította és rájuk terhelte a perköltséggel, 7,5 millió forintot.

Felülvizsgálat

„A kiadó felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő, aminek októberben a Kúria helyt adott. Megállapították, hogy Nótár Mária a szerződést jogszerűtlenül mondta fel, minekután kártérítést köteles fizetni a Skyforce Kft.-nek” – mondta el a Blikknek dr. Gyulai Balázs Csaba.

Visszakerült a Fővárosi bíróságra

Ezek után az ügy visszakerült a Fővárosi Ítélőtáblához, amely február elején a kártérítés pontos összegét is meghatározta. „A jogerős és végrehajtható döntés alapján körülbelül 25,5 millió forint illeti a Skyforce-ot. Bár ezen döntés rendkívül pozitív a cég részére, azonban nem elfogadható. Felülvizsgálati kérelmet fogunk előterjeszteni”– mondta a jogi képviselő, hozzátéve, úgy gondolja, Nótárék is felülvizsgálati kérelmet terjesztenek majd elő.

Próbáltak megegyezni Maryvel

A család sajnálja, hogy nem sikerült békés úton rendezni az ügyet, bár állítása szerint többször próbáltak megegyezni az énekesnővel. „A kezdetektől fogva megpróbáltuk Maryvel békésen lezárni a közös munkát. Valami azonban történhetett vele, rossz befolyás alá kerülhetett, mert annak ellenére, hogy jól működtünk együtt, egyik napról a másikra elkezdett mocskolni minket a médiában”  –mondta a Skyforce jelenlegi vezetője, Lakatosné Száva Rita.

Meghalt a menedzser

 „Férjem, Róbert belebetegedett az ügybe, és miután 2019-ben elhunyt, ismét próbáltunk Maryvel békés úton megegyezni. Fáj, hogy a lányunkként szerettük, de nem kellett volna a bizalmunkba avatnunk őt” – mondta Lakatos Róbert özvegye. 

400 dalt írt

Lakatos Róbert Kálmán 2019 júniusában hunyt el, ő volt a Skyforce ügynökség alapítója. Producer, menedzser, dalszerző és szövegíró is volt, aki több, mint 400 dalnak a szövegírója és zeneszerzője. Több, mint 70 videoklipet rendezett. A könnyed bulizós dalok mellett fontos volt számára a komolyabb hangvételű művek készítése is, mint pl: drogellenes dalok, rasszizmus elleni küzdelem, a cigányság jobb megítélése, valamint Istent dicsőítő dalok készítése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nótár Mary – Forrás: TV2