Egy eddig még ismeretlen elkövető a közelmúltban összekarcolta Széphalmi Juliska és kedvesének autóját Csepelen. A nyomozás még tart az ügyben, amelynek hátterében a bosszú állhat.

Féltékenység állhat mögötte

Széphalmi Juliska már a történtek után rögtön arra gondolt, hogy féltékenységből követték el a bűncselekményt. Nemrég azt is bevallotta, hogy a másik autó tulajdonosa történetesen új kedvese is egyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem akarta eltitkolni

Széphalmi és titokzatos új barátja között meglehetősen friss a kapcsolat, ezért nem nagyon szeretett volna több dolgot elárulni. A történteket azonban nem akarta eltitkolni, mondván, hátha ráébred az illető, hogy amit tett, az bűncselekmény.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Még az elején tart a kapcsolatunk”

„Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem. Különösen a történtek után” – írta az Index.

Nyomoznak a rendőrök

A táncosnő és kedvese már a rendőrségi tanúvallomáson is túlesett, jelenleg is zajlik a nyomozás az ügyben.

Rajzoltak a kocsijukra

Bors írta meg, hogy Széphalmi Juliska és barátja kocsijára nemrég valaki hímvesszőket karcolt. Akkor sok kommentelőben felmerült a kérdés, hogy valamelyikük korábbi párja lehet a tettes. 

Elvált férjétől

Széphalmi Juliska legutóbbi kapcsolata tavaly áprilisban ért véget, miután két évvel ezelőtt elvált Sánta Lászlótól. A táncművész sosem titkolta, hogy nagyon megviselte a válása. Sánta Lászlóval igazi nagy szerelem volt az övék, sokáig tartott a szakítás után a gyógyulás folyamata.

Hét évig voltak együtt

Hét évig alkotott egy párt Széphalmi Juliska és Sánta László. A gyönyörű táncművész és a népszerű színész igazi álompárt alkottak, szerelmük gyümölcse hat évvel ezelőtt született. Nagy boldogságban éltek, harmóniában nevelték kisfiukat, ezért is döbbent meg mindenki, amikor kiderült: elválnak. 

Küzdöttek egymásért

Sokáig küzdöttek egymásért, házasságukért, többször jártak párterápián is. De végül belátták, nem megy tovább, beadták a válási papírokat. Hivatalosan tavaly májusban ki is mondták a válást.

Hosszú folyamat volt

„Nekem a válás kimondása előtti ősszel volt egy térdműtétem, miután egy nyári próbán lesérültem. Így egyszerre gyógyultam fizikálisan és lelkileg is, mindkettő hosszú folyamat volt” – mesélte a Borsnak Juliska. – Mi akkor is minden darabban együtt voltunk, mindig egyszerre voltunk a színházban.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Széphalmi Juliska. Fotó: 24.hu.