Rátámadt egy nőre egy BMW sofőrje, miután szerinte a hölgy túl lassan haladt. A férfi egy piros lámpánál szállt ki, majd megverte az óvónőt és elhajtott. A rendőrség szemtanúkat keres.

Rátámadt egy nőre a sofőr

Ököllel vert meg egy nőt egy BMW dühös sofőrje a 2. kerületben, múlt hétfőn, fényes nappal, mert a sofőr szerint az asszony túl lassan halad autójával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Állítólag feltartotta a közlekedést

Varga Mayát, a dühös férfi azért bántalmazott még múlt  hétfőn, mert a sofőr megítélése szerint a hölgy lassan közlekedett autójával és feltartotta őt. „Igaz, hogy nem mentem gyorsan,  de nem tartottam fel a forgalmat (kivéve őt) szándékos tötyörgéssel, ismerem az útvonalat sűrűn járok arra” – mondta az eset áldozata az bpiautosok.hu-nak.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Először az autójával tolta a másik autót

A külföldi rendszámú, indigókék BMW X5-ös autóban ülő férfi először csak tolni kezdte autójával az asszonyt, majd amikor a piros lámpához értek dühösen ki is szállt és szitkozódva a nő autója felé vette az irányt.

Káromkodott és üvöltözött a férfi

“Káromkodva, üvöltve jött felém, én pedig  az autóból kiszállva szinte ösztönösen kérdeztem, hogy most meg akar ütni? Ám válasz helyett rám lökte az ajtót és ököllel megütötte az arcomat” – mondta a lapnak Varga Maya.

Az ütés után elviharzott

„Ösztönösen próbáltam közben védeni magam és a férfi felé rúgtam, de őt nem érdekelte, az ütés után dühösen visszament az autójához és elviharzott” – mondta az asszony.

Az utastársa nevetve nézte az incidenst

A BMW-ben a sofőrön kívül utazott még egy hölgy is, aki az egész esetet nevetve nézte végig, majd miután a dühös férfi visszaült mellé, többször bemutatott a jobb ujjával a sérült asszonynak.

Senki nem segített

„A lámpánál többen is álltak rajtunk kívül, de senki nem jött oda segíteni, sem az eset közben sem pedig a tettlegességig fajult eset után” – mesélte az óvónőként dolgozó Maya.

Felrepedt a szemöldöke

Az ütés olyan erejű volt, hogy a hölgynek felrepedt a szemöldöke és több nap elteltével sem tudja mozgatni rendesen az állkapcsát.

Kórházba vitték a megtámadott nőt

Varga Maya az eset után azonnal értesítette a rendőrséget, akik a mentősökkel együtt hamar a helyszínre értek. A kórházban megvizsgálták az áldozatot, majd megállapították, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ismeretlen tettes ellen nyomoznak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt.

A felvételeken nem látható a rendszám

Az esetet rögzítették a környék térfigyelő kamerái, ám sajnos a pontos rendszám egyiken sem látható. Bízunk a közösség erejében, hátha valaki járt abban az időben az említett helyszínen – írja a portálon.

Szemtanúkat keresnek

Amennyiben bárkinek lenne használható felvétele, vagy információja az esettel kapcsolatban, kérjük hogy jelentkezzen, vagy jelezze a rendőrség felé.

Itt történt a baleset

A támadó egy indigókék BMW X5-tel volt, az áldozat pedig egy fekete Toyota Aurist vezetett. Az eset március 22-én történt a  Szilágyi Erzsébet fasorról a Városmajor utca felé vezető sávban a piros lámpánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt a férfit keresik

A támadó személyleírása:

  • 50-55 év körüli férfi
  • kb 185 cm magas, vékony testalkatú
  • félhosszù, barnás-őszülő hullámos haj

Kiemelt kép: illusztráció