Szinte teljesen megsemmisült az a Jaguár típusú személygépkocsi, amely lényegében rátekeredett egy fára a 10-es főúton. Az autó sofőrje nem élte túl a brutális ütközést. A Piliscsabai Tűzoltóság munkatársai megrázó képeket készítettek a helyszínen, a mentés közben.

Hat után érkezett a riasztás

Pénteken 18 óra 04 perckor érkezett a riasztás, miszerint Piliscsabán, a 10-es főúton közlekedési baleset történt a Magdolnavölgyi lakópark bejáratának közelében – írta a Piliscsabai Tűzoltóság. A helyszínen készült megrázó fotókat cikkünk második felében mutatjuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem élte túl

A tragédia szürkületkor, péntek este 18 óra tájékán történt. A 28-as kilométerszelvénynél bekövetkezett balesetben az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A sofőr egy 43 éves budapesti férfi volt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy Jaguar száguldott a fának

A helyszínről származó információk szerint egy Jaguar semmisült meg szinte teljesen a balesetben. A tragédiát nagy valószínűséggel gyorshajtás okozta, a szemtanúk szerint az autó szinte rátekeredett egy fára, nekiment egy oszlopnak és az ütközések következtében darabjaira hullott.    

Brutális volt az ütközés

Gyorsan jött a segítség

Ennek a fának csapódott a Jaguar

Darabjaira hullott az autó

Több tűzoltóegység érkezett a helyszínre

Nem élte túl a balesetet a férfi

Lezárták az útszakaszt

A helyszínelés időtartalma alatt, a szervízúton haladt a forgalom, a szemle idejére teljes útzárt rendeltek el. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai kezdték meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Tűzoltóság Piliscsaba