Fényes nappal vertek félholtra egy férfit a Népligetnél. A 26 éves támadó ütötte, rúgta a földön fekvő áldozatát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A szemtanúk szerint olyan volt az egész, mintha egy horrorfilmet láttak volna élőben.

Összevesztek a megállóban

Két férfi veszett össze a népligeti villamos megállóban, majd egymásnak estek. A verekedés az aluljáró lépcsőjén is folytatódott, ahonnan azonban mindketten leestek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette az eszméletét

Ekkor az idősebb, 31 éves férfi elvesztette az eszméletét. A fiatalabb férfi csak könnyebben sérült meg, és ahogy felkelt a földről, egyből tovább ütötte és rúgta a magatehetetlen férfit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elmenekült a támadó

A támadót a járókelők próbálták megállítani, és közben segítséget hívtak. A 26 éves támadó elmenekült a helyszínről.

Hajtóvadászat

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak utána, és végül egy 9. kerületi lakásban elfogták. Ezután előállították, emberölés kísérlet bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe is vették. A férfi elismerte a bántalmazást.

Mint egy horrorfilm

„Olyan volt, mint egy horrorfilm” – mondta az egyik szemtanú a szombaton a Népligetnél történt verekedésről a Tényeknek.

„Szétloccsant a feje”

„A két ember leesett, láttam, amint legurulnak, miután fent valami verekedés volt. Az egyiknek szétloccsant a feje” – nyilatkozta a szemtanú. A vizsgálatok kiderítették: a férfi súlyos koponyasérülést szenvedett.

15 évet is kaphat

Információink szerint a hajléktalanként élő támadót rablás miatt már többször megbüntették, az emberölés kísérlet miatt most akár 15 év börtönt is kaphat.

Fejszenyéllel verekedett

A közelmúltban Komárom-Esztergom megyében történt hasonló eset, amikor egy férfi egy fejszenyéllel halálra verte barátját. Tettét azért követte el, mert az elvitte és összetörte az autóját.

Belehalt a sérülésekbe

A negyvenes éveiben járó férfi először ököllel, majd fejszenyéllel többször megütötte barátját, aki a kórházban halt bele koponyasérülésébe. Az illetékes ügyészség a férfival szemben halált, valamint életveszélyt okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív