Egészen tragikus fordulatot vett annak az eltűnt miskolci nőnek az esete, aki szerdán fodrászhoz indult, de azóta sem tért haza. Most a férje miatt vonultak ki a rendőrök a családi házukhoz.

Öngyilkos lett

A kekvillogo.hu is megírta, hogy szerda óta nem találják a miskolci Kollárné Angyal Erikát, aki szerdán fodrászhoz indult, de azóta sem tért haza, egész egyszerűen nyoma veszett. A rendőrség most a férje miatt vonultak ki a Rigó utca 40. szám alá. Kiderült, hogy a férfi felakasztotta magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrség csak részletes tájékoztatást adott

Azt elismerték, hogy Miskolcon öngyilkosság történt, de személyiségi okokra hivatkozva többet nem árulhattak el. A felesége azóta sincs meg, mindez idáig eredménytelen volt a felkutatása.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Összefüggés lehet

Összefüggés lehet a nő eltűnése és a férfi tragikus halála között. Egy arra járó férfi csóválja a fejét. „Éppen elég tragédia volt, hogy nyomtalanul eltűnt a felesége, most meg vele történt ez. Felfoghatatlan…” Egy kerékpáros lassított a rendőrautók láttán és amikor megtudta, hogy miről van szó, rögtön összeállt neki a történet: „Láttam a Facebook-on, hogy keresik a nőt. Az utca neve ismerős volt, gyakran tekerek erre. Tragédia…” – mondta boon.hu-nak.

A feleség fodrászhoz indult

Egy 69 éves asszony fodrászhoz indult néhány napja az otthonából, de azóta sem tért haza és életjelet sem adott magáról. Eltűnés miatt keresi családja Kollárné Angyal Erikát a közösségi hálón és a rendőrség segítségével.

Nem vitte magával a telefonját

Az iratai nála vannak, de a telefonját nem vitte magával. Körülbelül 160-170 cm magas, 60 kg, pontos ruházata egyelőre nem ismert. Magas vérnyomásra kell gyógyszert szednie, egyéb betegsége nem ismert, térben-időben ezidáig jól tájékozódott a család információi szerint.

Itt történt a miskolci tragédia

Eltűnt a lánya

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon hétfőn délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott az orvosi kezelés alatt álló lánya – közölte a rendőrség.

Búcsúlevelet hagyott hátra

A 42 éves nő búcsúlevelet hagyott hátra. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai elsődlegesen az eltűnt lakókörnyezetében kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A megszerzett információk alapján a nő a környékbeli fás, bokros területen lehetett, ezért a keresésbe bevonták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálatát, Takács Krisztián zászlóst és G-Gomez nevű nyomkövető ebet.

Megtalálták a hegyen

A Veszprém határában elterülő Csatár-hegyen a keresett nőt Kovács Bence főtörzsőrmester és Tivadari Márk törzsőrmester végül megtalálták, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt hölgy. Fotó: police.hu