Újabb személyi sérüléssel járó karambol történt a 9. kerület egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Soroksári – Kvassay csomópontban.

Opel és Audi csattant

Egy francia rendszámú Opel Astra fiatal sofőrnője a városból kifelé haladt a Soroksári úton, majd a csomóponthoz érve nem vette észre, hogy pirosra váltott a jelzőlámpa. Lassítás nélkül áthajtott volna a kereszteződésen, ám Csepel felől a zöld jelzésen már elindultak a járművek, így Opeljével az első balra kanyarodó autónak, egy Audi A6 kombi bal elejének rohant.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fájlalta a fejét a vétlen sofőr

Az ütközés hatására az Opel a Kvassay útra sodródott, az Audi pedig bent maradt a kereszteződésben. A vétlen sofőr, egy középkorú hölgy egyedül utazott az autójában, ő használta a biztonsági övét, így a légzsákok kirobbantak, de fájlalta a fejét, így további vizsgálatok céljából a Merényi kórházba szállították a mentők.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bolgárok ültek az Astrában

A francia rendszámú Astraban a sofőr mellett a jobb első ülésen édesanyja utazott, egyikük sem szenvedett sérülést. Egyébként mindketten bolgár állampolgárok, csak Franciaországban dolgoznak.

Tolmácsolt a szemtanú

Az egyik szemtanú tudott is franciául, így tolmácsként közre tudott működni, le tudta fordítani a sofőr hölgy vallomását a helyszínelő rendőröknek. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a két autót.

Megrongálódott az Opel

Fotó: BudaPestkörnyékehu/GK

Nagy ütést kapott az Audi is

Fotó: BudaPestkörnyékehu/GK

A tűzoltók segítsége is kellett

Fotó: BudaPestkörnyékehu/GK

A légzsák mentette meg a sofőrt a komolyabb bajtól

Fotó: BudaPestkörnyékehu/GK

Halálos baleset Szabolcsban

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy ugyancsak szombaton, frontálisan összeütközött egy autó és egy kisbusz szombat délután a 36-os főúton Nagycserkesz közelében. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyékehu/GK