Eddig teljesen ingyenes volt itt a parkolás, most jön a tesztüzem és aztán a fizetős működés.

Hirdetésszervező kollégákat keresünk! Otthonról is végezhető munka, magas jutalékkal, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád és a járulékaidat. Legyél te is a munkatársunk, a részletekért kattints ide!

Az EuroCenter bejelentette, hogy a területén március 5-től fizetőssé válik a 3 órát meghaladó parkolás. A 4. órától számítva a parkolás díja óránként 700 forint.

Ez igen magas összeg, ami vélhetően máshova tereli majd azokat az autósokat, akik eddig úgymond P+R parkolóként használták az óbudai bevásárlóközpontot – írja a hvg.hu.

Az EuroCenterben február 26. és március 4. között a sorompók tesztüzemmódban fognak működni, ebben az időszakban a parkolásért még nem kell fizetni.

Az Arena Mallban 2018 őszétől lett fizetős a parkolás. Itt az első 3 óra ingyenes, a 4. órától pedig megkezdett óránként 300 forintot kell fizetni.

A Westendben 7:00 és 10:00 között ingyenes a parkolás, amúgy pedig 380 forint az óradíj. A Mammutban óránként 350 forint a parkolás. Az Árkád parkolójának használata az első 2 órában ingyenes, ezt követően minden megkezdett óra 200 forint – írja a lap.

Kiemelt kép: pixabay