Péntek este Curtis Orbán Viktorral nézte a magyar-török meccset a  Puskás Stadion VIP-szektorában. Erről a miniszterelnök posztolt egy fotót a közösségi oldalán. A rapper először februárban tűnt fel a kormánypárt körül, amikor élőben hallgatta végig Orbán Viktor évértékelőjét.

Együtt szurkoltak

Orbán Viktor Facebook-oldalán jelent megy egy szurkolós kép, amelyen a miniszterelnök, Széki Attilával, azaz Curtissel ölelkezik. A rapperrel közös képéhez a miniszterelnök csak ennyit fűzött hozzá: „Mindenki szurkol!”  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Élőben hallgatta Orbán Viktort

Idén februárban, Curtis is részt vett Orbán Viktor évértékelőjén, a rapper még a HírTV élő adásában is látható volt, miközben Kubatov Gáborral, Zsigmond Barna Pállal, Lofti Begivel is fotózkódott. A miniszterelnök beszéde előtt pár nappal, még azzal haknizott a közösségi oldalán, hogy nem szeretne és nem is szokott politikai rendezvényekre járni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Orbán Viktor évértékelőjén Zsigmond Barna Pál államtitkárral

Forrás: Facebook

Gyermekkora óta fideszes

Orbán Viktor évértékelő beszéde után pedig így nyilatkozott: „Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők….Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék és nem politizálni” – írta Curtis közösségi oldalán.

Betámadta Győzikét

Curtis októberben nyilvánosan nekiment Győzikének, amikor a celeb éppen Fradi szurkoló lett. Akkor ezt írta „egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások”.

Curtis drogfüggősége

Curtis zenei karrierjét megelőzően labdarúgó volt, a mai napig szereti és figyelemmel követi a sportot, de hivatását háttérbe szorította a zene. Az áttörést a Majkával való közös munka jelentette számára, amikor országszerte megismerték a nevét. Hosszú éveken keresztül elválaszthatatlanok voltak az ózdi rapperrel, de kettejük közé is éket vert Curtis drogfüggősége és nemtörődöm viselkedése. Majka többször megbocsátotta zenésztársa kilengéseit és támogatta őt a gyógyulásban, eleinte úgy tűnt, sikerrel. Az elvonó után Curtis családot alapított és egy kisfia született házasságából, mely egy év után véget ért. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Börtönben Curtis testvére

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető az a három férfi, akiket 2022-ben fogtak el az egykori MTK-labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében. Egyikük nem más, mint a rapper Curtis testvére. Az esetről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.

Kiemelt kép: Curtis és Orbán Viktor – Forrás: Facebook/Orbán Viktor