Pataky Attila, az Edda frontembere napokon belül 70 éves lesz. Ma a TV2 reggeli műsorában a Németország-Magyarország Eb-mérkőzés kapcsán gratulált Orbán Viktornak és Csányi Sándornak.

Senki sincs biztonságban a magyaroktól

„Egyetlenegy nemzeti válogatott sem állhat ki a magyarokkal, úgy, hogy ezt biztos megnyerjük, ezt a tegnap este is megmutatta” – mondta Pataky Attila csütörtök reggel a Mokka stúdiójában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal megragadta a szót

Az Edda frontembere a beszélgetés egy pontján meglátta, hogy Gulácsi Pétert, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát mutatták a stúdióban elhelyezett tévén, és azonnal megragadta a szót:

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Mindent köszönünk neked

„Peti, Peti, Peti! Engedd meg, hogy Petinek hadd üzenjek! Peti, Peti, Gulácsi Peti, most csak rám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked, meccsenként legalább öt gólba tartó labdát fogtál ki. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz” – mondta az énekes.

Gratulált Orbán Viktornak

Ezt követően Pataky Attila lelkesen beszélt a meccs eredményéről és a magyar válogatottról. Így fogalmazott: „Nem igazán mertem elhinni, hogy ez eljön még a magyar futball történetében, ezért szívből gratulálok Orbán Viktornak, Csányi Sándornak és mindenkinek, a pályamunkásoktól kezdve, a riportereknek, akik elképesztő hittel tették a dolgukat 2016 óta. És most megjött az eredménye.” – mondta Pataky Attila.

Megálmodta a portugál-magyar eredményét

Pataky Attila legutóbb, szintén a TV2 reggeli műsorában arról beszélt, hogy megálmodta a portugál-magyar meccs eredményét. Azt mondta 2-1 lesz a portugálok javára. Nem jött be a jóslat, végül 3-0-ra győztek a portugálok.

Kiállt Orbán Viktor mellett

2018-ban Pataky Attila teljes mellszélességgel kiállt a kormány politikája mellett. Dalt is írt, amelyben a migránshelyzetre reflektált. Mint mondta, a Nyugat elbukott, saját karmájába fullad bele, és Magyarország lesz Európa új központja.

Európa lelkiismerete

“Én hiszem, hogy azt a „mostot”, ami itt van, jól csináljuk, és jól csinálják azok is, akik jelenleg Magyarország sorsát irányítják és formálják. Ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak, aki Európa lelkiismerete és reménysége. Elképesztő szabadságharcot folytat a magyar nemzet jövendőjéért” – mondta akkor az Edda frontembere, aki reméli, hogy a mai Magyarország értékeit tovább lehet vinni.

Orbán Viktor felesége Edda rajongó

Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége is ott volt Pataky Attila 2014-ben tartott esküvőjén. Még nyilatkozott is, feltűnően jó hangulatban. Azt mondta, az egész család Edda-rajongó, és hogy a gyerekei nagyon irigyelték, amiért ő elmehetett, de ők nem mert másnap iskola volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes beszélgetés

Kiemelt kép: Pataky Attila – Forrás: tv2.hu