Idén már nem nyitja ki Balatonfüreden üzemeltetett kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál. Két év után ugyanis belátták, nem tudnak elég időt és energiát fordítani az üzletre a két akarattyai üzlet és az egyéb feladataik mellett.

Egymás után nyitották a balatoni boltokat

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán, de az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén újabb és nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben aztán tovább bővültek, és nyárra Balatonfüreden is létrehoztak egy boltot, ami miatt szinte azonnal feljelentették őket, mert az épületen lévő nagy matrica rontotta a város összképét, így azokat leszedték. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Bezárják a füredi boltot

Most kiderült, hogy a füredi boltot végleg bezárják. “Azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás – magyarázta a Blikknek Nóra, aki bevallotta, a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra – írja a BalatonKörnyéke.hu hírportál.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Maradnak Akarattyán

“Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt. Így végül abban maradtunk Palkóval, hogy jó lesz nekünk ott, Akarattyán. Most döntöttük el, hogy nem nyitjuk meg újra, a következő nyári szezonban zárva marad. Kevesebbet tudtunk foglalkozni vele, mint a helyben lévő másik kettővel, és ezekre is szeretnénk koncentrálni. Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést.” – tette hozzá Nóra.

Sok öröm

Nincs egyetértés a házaspár között abbanm, hogy a jövőben egyszer újra megnyitják-e majd. A műsorvezető nem lát erre esélyt, ám a férje reménykedik benne. “Ebből is látszik, hogy a feleségem a racionálisabb kettőnk közül – mosolyodott el Nánási. “Egyelőre elég a kettő másik. Azok is – amellett, hogy iszonyat sok örömet okoznak – teherrel járnak. Mindeközben Nóri műsort vezet, én fotózom, és ott vannak a vlogok is, amikből mostanság elég kevés sikerült. Nekem megint lesz Big Shot. Szóval csomó feladatunk van így is. Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így.” – mondta

Nyárra koncentrálnak

A téli szezonban csökkentett nyitvatartással működtek. Hétvégén ilyenkor is sokan jönnek a Balatonhoz, és megtelt a bolt terasza is. Nóri és Pali már inkább a nyári szezonra készülnek. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Ördög Nóra és Nánási Pál