Óriási balhé lett egy koccanásból Budapesten, a 11. kerületben. Egy szabályosan közlekedő BKV busz nekiment egy személyautónak. Az autó utasa a baleset után rátámadt a busz sofőrjére.

Busz és autó ütközött

Egy BKV busz és egy autó ütközött Budapesten, a 11. kerületben. A baleset a Tétényi úton történt.

Megsérült egy utas

A ütközésben a busz egyik utasa súlyosan megsérült. Állva utazott a járműben, a baleset miatt viszont elesett.

Forgalomterelés

A baleset miatt a BKV járatait elterelik az Andor utca felé vezető oldalon, csak a személyautók tudnak arra haladni.

Meggondolta magát a sofőr

Az ütközés amiatt következett be, hogy az autó jobbra be akart kanyarodni az egyik panelházhoz, de a sofőr közben meggondolta magát és visszahúzta a kormányt. Az arra szabályosan közlekedő busz pedig már nem tudott megállni.

Balhé a baleset után

A Mercedest egy nő vezette. A baleset után a mellette ülő férfi dühösen kiugrott az autóból és rugdosni kezdte a kukákat. Majd nekitámadt a busz sofőrjének, hangosan szidalmazta a vétlen sofőrt – jelentette a BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója.

Tűzeset Biatorbágyon

Tűz volt egy családi ház pincehelyiségében szombat kora délután a biatorbágyi Kossuth Ferenc utcában. A tűzhöz az érdi hivatásos tűzoltók, a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a biatorbágyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Kigyulladt egy tetőszerkezet Vácon

Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete szombat délben a Vác külvárosában húzódó Szitakötő utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián