Az óriási csalódást azok érzik, akik nagy zajra és rossz megközelítésre számítottak. Ehhez képest a Tópark lakóparknak kiváló az elhelyezkedése és kényelmesen megközelíthető. Minőségi, színvonalas épületek, tágas irodák, – és üzlethelységek, lakások jellemzik. Az M1-es autópályán utazók számára lebilincselő látványt kínál, a cégeknek tágas, jól felszerelt irodákat, az ott élőknek pedig olyan otthont, ahol a kikapcsolódás együtt jár a városi életérzéssel és jó közlekedéssel.

Az agglomeráció büszkesége

Az M1-es autópálya és az M0-ás autóút kereszteződésében épült Tópark lakópark igazi büszkesége a budapesti agglomerációnak. Az impozáns épület már messziről jelzi a Bécs felől érkezőknek, hogy itt kezdődik Budapest, ez a magyar főváros üzleti kapuja. 

Népszerű környék

A Tópark lakóparkkal szemben a Premier Outlet látványos óriáskereke is arra hívja fel a figyelmet, hogy nagyon népszerű a környék, hiszen itt szinte minden megtalálható amire csak szükség van, ráadásul az összes irányból könnyen megközelíthető a helyszín. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Minőségi környezet

Tiszta Nyugat-Európa! – kiáltanak fel sokan, amikor közelről látják a Tópark lakópark főutcáját, a látványos homlokzatokat, a szép utcabútorokat, a minőségi környezetet. Nagyvárosi életstílust kínál ez a lakópark a természet közelében.

Lakó, – és irodaépületek

A fejlesztés azért is különleges, mert a lakó,- és irodaépületek közvetlen közelében egy 28 hektáros, óriási tó biztosítja a kikapcsolódást, de a Budai-hegység kirándulásra csábító lankái is nagyon közel vannak. A tónál lehet horgászni, kocogni, a lakópark és a tó között pedig szép játszótér várja a gyermekes családokat. 

Igazi kisváros Budapest határában

A Tópark lakópark annyira népszerű, hogy az első két ütemben elkészült lakások már szinte mind elkeltek, és mindenhová be is költöztek. Az irodaépületekben még vannak kiadó területek, de várhatóan ezek is hamarosan megtelnek élettel és a Tópark egy igazi kisvárossá alakul Budapest határában. 

15 percnyire van Budapest

Az itt élők számára a legvonzóbb a Tópark lakóparkban, hogy akár 15 perc alatt is beérhetnek Budapestre. Ha pedig valaki kikerülné a reggeli dugókat pár percre vannak az 1-es elővárosi vasútvonal biatorbágyi, budaörsi állomásai. Busszal is könnyen be lehet innét jutni a fővárosba. 

Kiemelkedik a lakóparkok közül

A Tópark lakópark látványos épületeivel, minőségi építészeti megoldásaival, egyedi utcabútoraival kiemelkedik a magyar lakóparkok közül, hiszen itt nem csak élni, dolgozni is kellemes. 

A Tópark lakópark Budapest kapuja

A fejlesztő versenyképes áron kínálja a Tópark lakópark főutcájára nyíló irodákat. A kis, – és középvállalkozásoknak azért is érdemes itt berendezkedniük, mert a munkatársaik könnyen eljutnak majd ide, ráadásul olyan egyedi munkakörülményeket tudnak itt biztosítani, amit Budapest környékén máshol biztosan nem találnak meg a cégek. A Tópark lakópark Budapest kapuja, érdemes ide költöztetni a cégeket.

Kiemelt kép: Tópark lakópark