Péntek délután érkezett a riasztás, hogy nagy lángokkal ég egy családi ház a 19. kerületben, Kispesten. A tűzoltók perceken belül megérkeztek és elkezdték az oltást.

A tetőszerkezet kapott lángra

Egy családi ház tetőszerkezete égett mintegy négyszáz négyzetméteren a 19. kerületi Kossuth Lajos utcában. A lángok a közeli családi házakat veszélyeztették. A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral kezdték oltani a tüzet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dolgoznak a tűzoltók

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

Kimenekültek az épületből

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, hogy a lakók ki tudtak menekülni az épületből, személyi sérülés nem történt.

Tűzoltóautó a helyszínen

Megsemmisült a tető

A tető teljesen megsemmisült, nagy része beomlott, de a földszinti helyiségekre nem terjedt át a tűz, csak teljesen eláztak az oltás során.

Sok a bámészkodó

Sokan az utcáról figyelik a tűzoltók munkáját, a Kossuth Lajos utca le van zárva az Ady Endre út és az Üllői út közötti szakaszon.

Ennyi maradt az épületből

Hőkamerával vizsgálják át a maradványokat

Cikkünk megjelenésekor az utómunkálatok zajlanak, a magasból mentő segítségével hőkamerával vizsgálják az épületet, nem maradt-e valahol góc. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hókamerázás a magasból

Kiemelt kép forrása: Facebook/Kispest csoport. Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását. Helyszíni fotók: Gombkötő Krisztián