Szombatra virradó éjszaka baleset következtében kigyulladt két a jármű, egy autó és egy tehergépjármű Nagykovácsi és Budapest között. Óriási lángokkal égett mindkettő.

A rendőrségtől úgy tudjuk, eddig tisztázatlan körülmények között egy kocsi és egy teherautó ütközött össze március 7-én 0 óra 20 perc körül Budapest 2. kerületében, a Nagykovácsi út 10. szám előtt.

A baleset következtében a járművek kigyulladtak, egy ember megsérült. A mentési munkálatok és a helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a Nagykovácsi utat a Nagyrét utcai körforgalom és a Hűvösvölgyi út között.

A katasztrófavédelem éjszakai tájékoztatása szerint a fővárosi tűzoltók érkeztek a helyszínre, két vízsugárral kezdték el oltani az égő járműveket.

EZ IS ÉRDEKES: A Nagykovácsihoz kapcsolódó cikkeinket ide kattintva találod!

Éjjeli baleset a pesti oldalon is

Nem sokkal korábban három autó ütközött össze a 19. kerületben, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton. Az elsődleges adatok szerint a balesetben három ember megsérült.

A baleset péntek éjjel 22 óra 15 perckor történt a Lehel utca magasságában. A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útvonalat az Üllői út és a Felsőcsatári út között.

Kiemelt kép: A balesetről készült helyszíni felvétel – Forrás: Facebook, köszönjük a felvétel készítőjének, hogy képeivel segíti mások hiteles és gyors tájékoztatását.