Hatalmas rendőrségi razzia lesz hétfőtől egészen jövő vasárnapig a magyar utakon. A létező összes traffipaxot bevetik a rendőrök, így valóban sok sebességmérő lesz az utakon.

Nagyon figyelnek a rendőrök

Április 15-21. között fokozott ellenőrzést tart a rendőrség. Ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a gyorshajtók kiszűrésére – áll a rendőrség közleményében. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Minden traffipaxot bevetnek

Az egész Európát érintő sebesség-ellenőrzési kampány keretében a magyar rendőrség április 19-én reggel hattól 24 órás Speedmarathont is tart, amelynek során az összes sebességmérő eszközt bevetve vadásznak a gyorshajtókra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Bárki javasolhatott helyszínt

A Speedmarathon helyszíneit várhatóan néhány nap múlva jelenti be a rendőrség, ezekre bárki tehetett javaslatot. Vélhetően nagy meglepetést nem fognak okozni a traffipaxok, hiszen pont ott fognak mérni ahol eddig is gyakran mértek. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció