Beton villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Szentendrén, a Cseresznyés út és a Szél utca sarkán.

Öngyilkos akart lenni

Óriási sebeséggel ütközött a villanyoszlopnak. Információink szerint a Ford Focus vezetője öngyilkos akart lenni, 100 kilométer/órás sebességnél is gyorsabban jött le a szentendrei Szél utcán.

Kettétört az oszlop

A Cseresznyés útnál letért az útról és szándékosan nekihajtott a beton villanyoszlopnak, ami kettétört és bedőlt egy ház kertjébe.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tűzoltók vágták ki

A járműben csak a vezetője utazott, akit a szentendrei hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Üdülőrész

Ez Szentendre Pismány városrésze, luxus házakkal. Az nem derült ki, hogy a sofőr túlélte-e a balesetet.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

Totálkáros Lamborghini

Luxusautók versenyeztek

A Kékvillogó.hu hírportál írt arról, hogy egy Lamborghini luxusautó nagy sebességgel ütközött neki egy kisbusznak az M5-ös autópályán.

Átszakította a szalagkorlátot

Az M5-ös autópálya, Budapest felé vezető oldalán versenyezhetett egymással több luxusautó szombaton, dél körül, amikör bekövetkezett a baleset. A román rendszámú Lamborghini nagy sebességgel egy kisbusznak ütközött, ami a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávba – írja a SZON.

Durván összetört az autó

A felvételen látható, hogy a luxusautó alaposan összetört a baleset következtében. A helyszínre a szegedi tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Könnyebben sérült a sofőr

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre két mentőegységet riasztottak, ahonnan egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A kár jelentős.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.