“Hogy micsoda? Energetikai ránctalanítás? Á, hagyjuk ez biztosan megint valami drága csodamódszer, ami valószínűleg még fájdalmas is. Inkább akkor maradnak a barázdák az arcomon.”

Sokakkal egyetemben talán a te fejedben is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg a cím elolvasása során. Ez pedig annyit jelent, hogy biztosan nem hallottál még az Access Facelift kezelésről. Ez esetben olvass tovább, és mindjárt eláruljuk, miről van szó!

Ha pedig cikkünk felkeltette az érdeklődésedet a téma iránt, akkor jelentkezz be Kántás Katához egy Access Facelift kezelésre avegtelenbeestovabb.hu oldalon!

A fiatalság fejben dől el

Reggelente rosszkedvűen szemléled magad a tükörben, hisz az arcodat már ráncok tarkítják, a bőröd megereszkedett, az egész megjelenésed fáradtnak, fakónak, öregesnek tűnik? Megállapítod, hogy a fiatalkori szépséged már a múlté, hisz 10-20 évvel ezelőtt még sokkal jobban néztél ki, mint manapság.

Tudod, hogy mi ezzel a gond? Az, hogy ezek a korlátozó gondolatok, téves meggyőződések a külsődre is hatással vannak. Ha folyton azt hajtogatod magadnak, hogy nem vagy már fiatal, a te korodban ezt és azt nem illik, bizonyos lehetőségeket azért nem tudsz kihasználni mert túl öreg vagy… akkor nem csoda, ha az arcod is ezekhez a gondolatokhoz idomul és egyre idősebbnek festesz.

Ám a botox, a plasztikai műtét és a különféle kozmetikai kezelések csak a testeden képesek kisimítani a ráncokat, a lelkeden nem. Emiatt mondhatni csak “tüneti kezelést” nyújtanak, de a kiváltó okon nem segítenek.

Miben más az Access Facelift kezelés?

Ez egy olyan energetikai kezelés, melynek során a szakember a fejen lévő energetikai pontokat finom érintésekkel, gyengéd nyomással stimulálja. Ez pedig hihetetlen változásokat indít el az agyban és az egész testben.

Ugyanis oldja azokat a berögzült hiedelmeket az öregedéssel, az idő múlásával kapcsolatban, amik félelemmel töltenek el és amik által szorongsz az öregedés miatt. Kisöpri az olyan gondolatokat az elmédből, mint például az “én ehhez túl öreg vagyok”, “fiatalon sokkal szebb és erősebb voltam”, “leéltem már az életem javát” és ehhez hasonlók.

Persze ezzel a módszerrel sem tudod szó szerint visszapörgetni az idő kerekét és nem leszel képes az időutazásra sem, de teljesen megváltozik a gondolkodásmódod saját magaddal és az öregedéssel kapcsolatban, ennek pedig az arcodon is jól látható jelei lesznek.

Milyen külső változásokat eredményez az Access Facelift kezelés?

A végtelenbe és tovább oldal tulajdonosa, Kántás Kata Access Bars facilitátor szerint néhány alkalom után (mindenkinél egyéni, hogy hány kezelés javasolt), észreveszed majd, hogy a bőröd simább, feszesebb, a ráncaid halványabbak. Az arcod szinte kivirul, eltűnik a fakó, fáradt bőr, helyette ragyogó és fiatalos lesz a megjelenésed. Ehhez pedig nem volt szükség semmiféle mesterséges ránctalanító anyagra vagy sebészszikére.

Ami azonnal ennél fontosabb, az a lelki változás. Érezni fogod, hogy a testeddel együtt a lelked is megfiatalodott, az életed kiegyensúlyozottabb és boldogabb lesz.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: avegtelenbeestovabb.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.