Örök nyomot hagyott egy nő arcán annak a biciklisnek a tette, aki Budán, a 39-es busz elé kanyarodott. A járművön utazó Anikó a sofőr vészfékezése után súlyos sérüléseket szenvedett: az orra és a homloka is szétment.

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy  baleset történt egy fővárosi buszjáraton. Anikó még május 20-án, szokás szerint a 39-es busszal indult munkába a Batthyány térről. Alig voltak a buszon, hiszen még hét óra sem volt. Néhány megállóval később, a Mars utcánál azonban szörnyű baleset történt. Egy felelőtlen, figyelmetlen biciklis a busz elé vágott, a sofőrnek pedig nem volt más választása, vészfékeznie kellett.

Anikó a busz végé­ben található, leghátsó ülések egyikén ült, de a hirtelen manőver következtében súlyos sérülése­ket szenvedett.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

„A satufékezés miatt gyakorlatilag előre repültem, esélyem sem volt, hogy megússzam a balesetet. Brutális erővel vertem be a fejemet az előttem lévő ülésbe. Már csak arra eszméltem fel, hogy a busz padlóján fekszem, és a sofőr kérdezget, minden rendben van-e velem” – mondta a Borsnak a nő.

Azonnal mentőt hívtak, a sofőr közben segített, zsebkendőt adott, és a többi. A sérült nőt a János Kórházba vitték. A CT- és röntgenvizsgálatom kiderült: harántosan szétrepedt az orra és  a homloka is, amelyet 7-8 öltéssel kellett összevarrni.

A súlyos sérülés miatt a hegek azonban egyértelműen egy életre szólnak, hacsak Anikó nem fordul egy plasztikai sebészhez. Anikó sérüléseiről készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

A biciklis, miután a rendőrség közzétette fotóját, magától jelentkezett. Az egyik futárcégénél dolgozó férfi elismerte, hogy ő okozta a balesetet.

Kiemelt kép: a balesetet okozó biciklis – Forrás: police.hu