Egy órával a várva várt koncert előtt közölték a hírt, hogy elmarad a Hollywood Vampires koncertje. Szikora Róbertet egy korábbi nyilatkozata miatt meghívták a koncertre.

Szomorú hír

A Papp László Budapest Sportarénában lépett volna fel Johnny Depp és Alice Cooper Hollywood Vampires nevű zenekarukkal kedd este, azonban nem sokkal a koncert előtt szomorú hírrel jelentkezett a banda az Instagram oldalukon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszafizetik a jegyeket

„Váratlan körülmények miatt a Vámpírok lemondják a mai budapesti előadást. Az összes jegyet (általános és VIP, beleértve a találkozót és üdvözlést) teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, és őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires” – írták közleményükben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bottal jár

Johnny Depp egy korábbi sérülése miatt egyébként csak bottal tud járni, így érkezett tegnap Budapestre is. Johnny Depp legutóbb Glasgowban koncertezett, és ennek során egy bot segítségével tudott csak színpadra állni. A fellépés után pedig amikor a rajongóknak integetett, továbbra is a kezén lógott a botja – írja a Bors.

Bokasérülése volt

A Mirror beszámolója szerint erre azért van szüksége a sztárnak, mert még májusban bokasérülést szenvedett, azonban azóta nem pihentette kellő mértékben a lábát és ezért most egy bot segítségével tud csak kisebb fájdalommal közlekedni.

Szikora Róbert korábbi nyilatkozata

A legendás együttes tagjai közé tartozik Johnny Depp és Alice Cooper is. Alice Cooper neve hallatára korábban elborzadt Szikora Róbert.

Így nyilatkozott évekkel ezelőtt Szikora

„Miért kell ez? Elképesztően károsak! Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek” – foglalta össze aggályait korábban Alice Cooper munkásságával kapcsolatban Szikora Róbert. Korábban, 2005-ben Szikora Marilyn Manson fellépése miatt tiltakozott, később pedig a Mátyás-templomban imádkozott a koncertre ellátogatók lelki üdvéért.

Meghívták Szikora Róbertet

Ezekután idén a Hollywood Vampires koncert magyarországi szervezői nyilvánosan meghívták Szikora Róbertet a koncertre.

Nem sátánista

A szervezők egyben szeretnék tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a koncert semmilyen formában nem sátánista, illetve istenkáromló, sőt mi több Alice Cooper többször nyilatkozott róla, hogy keresztényként éli mindennapjait.

Legismertebb

Alice Cooper a világ egyik legelismertebb előadóművésze a rockzenei műfajnak. Saját csillaga van a Hollywood Walk of Fame sétányon, és 2011-ben beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be, amit csak a pop-rock műfaj legikonikusabb művészei kapnak meg.

Ezek biztosan elhangzottak volna

A banda pedig nagy rajongója a klasszikus brit rocknak. A The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt, ami biztos, hogy elhangzik majd a „School’s Out”, „Sweet Emotion” „Whole Lotta Love”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hollywood Vampires