A budapesti rendőrök fél órán belül elfogták, a napokban pedig befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint életveszélyesen megsebesítette egy tapétavágó késsel ismerősét a 13. kerületben.

Több helyen megvágta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy 52 éves budapesti férfival szemben, aki 2021. július 4-én 22 óra körül egy Gács utcai bevásárló központ előtt, szóváltást követően dulakodni kezdett egy ismerősével, majd egy sniccert vett elő, amellyel több helyen megvágta annak mellkasán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel vágta meg:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elemenkült

Á. Árpád a késelés után elmenekült, azonban az újpesti járőrök a Váci úton fél óra múlva elfogták, majd a 13. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, nála az elkövetés eszközét is megtalálták és lefoglalták. A feltételezett késelőt ezt követően átkísérték a Budapesti Rendőr-főkapitányságra.

Elfogták

A férfit az életvédelmi nyomozók életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Azt állította, hogy többen támadtak rá

Vallomásába előadta, hogy szerinte többen támadtak rá mielőtt vágott, a bűncselekmény elkövetését nem tagadta, azt újra megtenné.

Meg is halhatott volna

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján az Á. Árpád által okozott 30, 25 és 15 centiméter hosszú vágott sérülések a gyors orvosi beavatkozások nélkül halált is okozhattak volna. 

Az ügyészségen folytatódik

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat pedig a napokban átadták az illetékes ügyészség részére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

“Kérem, még senki ne ítélkezzen az öcsém felett!”- nem akart meghalni a négy másik ember halálát okozó szerencsi autós

Kiemelt kép: Illusztráció