Mentőautóval karambolózott egy személygépkocsi Budapesten, a 18. kerületben. A mentőben egy beteg is utazott, őt és a sérült mentődolgozókat a baleseti intézetbe szállították.

Baleset a 18. kerületben

Baleset történt vasárnap délelőtt fél tíz körül a 18. kerületben, az Üllői út és a Lakatos utca kereszteződésénél, ahol az Üllői útra balról rákanyarodni próbáló autó beleszaladt egy megkülönböztető jelzéssel érkező mentőautóba. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Felborult a mentőautó

A Telex azt írja, a mentőautó egészen az ott lévő OTP épülete utánig, azaz több tíz méternyire sodródott az ütközéstől, és fel is borult. A helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Beteget vitt a mentő

Az Országos Mentőszolgálat azt írta, hogy a mentőegység egy beteggel haladt a kórház felé, amikor az autóval ütközött. Győrfi Pál kommunikációs vezető hozzátette, hogy a beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját bevitték a balesetire, de az állapotukról nem adtak tájékoztatást.

Nem ittak alkoholt

A rendőrség a balesetről azt írta, mindkét sofőrt megszondáztatták, ami alapján alkoholt egyik jármű vezetője sem fogyasztott. A BRFK szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán