Egy autó villanyoszlopnak csapódott a Károly körúton, az 5. kerületben.

Villanyoszlopnak csapódott

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. november 1-én 5 óra 51 perc körül egy személygépkocsi a Károly körúton villanyoszlopnak ütközött, olvasható a rendőrség honlapján.

Egy 17 éves fiú meghalt

A balesetben az autót vezető 17 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az autó utasát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják a baleset körülményeit

 A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Tegnap is több baleset történt

Oszlopot döntött egy autó a 18. kerületi Gyömrői úton

2020.10.31. 07:21 Oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésében. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit, írja a KékVillogó.

Forrás: Péntek Esti Cruising Facebook-csoport

Parkban levő szobrot döntött ki egy ittas sofőr a rákoshegyi vasútállomásnál

2020.10.31. 04:08 A 17. kerületi Kodolányi János téren egy ittas és nagy sebességgel közlekedő sofőr megcsúszott és a parkban között ki, miközben kidöntött egy szobrot is, majd fennakadt annak csonkján. A manőver során ő nem sérült meg, a szobor sajnos annál inkább…

Fotók: Baleset-info.hu

Kiemelt kép: Forrás: FKI