A villamosvágányok között egy oszlopnak csapódott egy autós az Árpád hídon. A baleset következtében az autó rákerült az 1-es villamos pályájára, az úttest Pest felé vezető oldalán.

Balesetet szenvedett

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az 1-es villamos vonalán oszlopnak ütközött egy autó az Árpád hídon. A baleset az úttest Pest felé vezető oldalán történt a híd Pesthez közelebbi szakaszán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A hídon történt a baleset

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Helyszínelnek

A hatóságok szerint a balesetnél még jelenleg is tart a helyszínelés a hídnál, a szigeti lejáró közelében. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.

A baleset miatt dugó alakult ki a hídon

Fotó: Gombkötő Krisztián

Nem járt a villamos

Mivel a baleset során a villamos pályáján forgalmi akadályt jelentett a szürke Ford, ezért a mentés idejére az érintett szakaszon a villamosokat leállították. A mentés és a helyszínelés idejére az 1-es villamos a Göncz Árpád városközpont és a Bécsi út/Vörösvári út között nem közlekedett, a villamosok helyett pótlóbuszok álltak forgalomba.

Totálkáros lett a Ford eleje

Fotó: III. kerület/Óbuda Facebook-csoport

Torlódás a helyszínen

Az összetört autót a fővárosi tűzoltóknak kellett áramtalanítaniuk, a műszaki mentés idejére pedig lezárták a belső sávot. Emiatt a Pestre vezető oldalon torlódásra kell számítani.

Elszállították a járművet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Megsérült a sofőr

A balesetező autó sofőrje a nagy erejű becsapódástól megsérült, az autóban még a légzsákok is kinyíltak. Az összetört Fordot végül rendőrségi szállító vitte el, míg a sérült sofőrt mentők szállították kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Gombkötő Krisztián