Vasárnap késő este öt autó tört össze egy balesetben a 8. kerületi Nagyfuvaros utcában.

Rosszul lehetett az egyik sofőr

Egy Mercedes C 250 kombi a Mátyás tér irányából igyekezett a Népszínház utca felé, amikor a Déri Miksa utca után ismeretlen okból, vélhetően rosszullét miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A szemből érkező Opel Astra vezetője látta, hogy ebből frontális karambol lehet, elrántotta balra a kormányt, de így is félfrontálisan ütközött a két német márkájú autó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak a bal oldalon tudták kihúzni az utast

A Mercedes hátulja balra, a Nagyfuvaros utca 7. előtt parkoló másik Mercedesnek csapódott, majd a sofőr jobbra kapta a kormányt és a jobb oldalon parkoló Ford Transit furgon bal oldalába rohant, ekkor tudott csak megállni. Az Opelt pedig úgy hátralökte, hogy az háttal a Transit előtt parkoló Ford Fiesta bal első ajtajának vágódott. Az Opel jobb első ajtaja beszorult, a szemtanúk az elöl ülő utast csak a bal oldalon tudták kihúzni a roncsból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Három sérültet vittek el a mentők

A baleset helyszínéről a mentők végül három sérültet szállítottak kórházba, az Opelben utazó két férfit könnyebb sérülésekkel, a Mercedes C 250 szintén férfi sofőrjét pedig súlyos állapotban, rajta nem is tudtak légalkoholos tesztet végezni, így majd csak vérvétel után fog kiderülni, hogy esetleg alkohol vagy valamilyen tudatmódosító szer okozhatta-e a rosszullétét.

Terelve járt a 99-es busz

A helyszínre szintén riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset miatt a 99-es busz bő két órán keresztül terelve közlekedett, több megállója kimaradt.

Félfrontálisan ütközött a két autó

Fotók: Budapestkönyéke.hu/GK

Rosszul járt, aki ott parkolt

Fotók: Budapestkönyéke.hu/GK

Képek a balesetről

Fotók: Budapestkönyéke.hu/GK

Csúnyán összetört autók

Fotók: Budapestkönyéke.hu/GK

Három vétlen autó sérült meg

Fotók: Budapestkönyéke.hu/GK

Újabb képek a balesetről

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Budapestkörnyéke.hu/GK