Több kilométeres dugók alakultak ki az autópályák bevezető szakaszain hétfő reggel. Szigetszentmiklósnál 5 autó ütközött, de az M0-ás egy másik szakaszán is torlódás van. Hétfő éjszaka a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekednek a fővárosban.

Baleset az M1-esen

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében, egy kamion kisteherautóval ütközött össze. A 114-es km-nél a belső sáv járható, több, mint 2 km-es a torlódás.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

5 autó ütközött

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében, öt jármű ütközött össze. A 17-es km-nél a belső sávot lezárták. Távolabb, Diósd térségében, a 8-as km-nél szintén baleset miatt a belső sávon haladnak a járművek. Mindkét helyszínen több km-es az araszoló kocsisor.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baleset Ecsernél

Összeütközött két gépkocsi az M0-s autóút 46-os kilométerszelvényénél, Ecser térségében a kihajtó előtt, az M7-es autópálya felé vezető irányban. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Egy arra autózó felvétele a balesetről

Forrás: Facebook

Bagnál is dugó van

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, egy korábbi kisebb baleset miatt Bag térségében, szintén több km-es torlódás alakult ki.

Pótlóbusz a 6-os villamos helyett

Pótlóbusz jár majd a 6-os villamos helyett hétfőről keddre virradó éjszaka. A BKK közleménye szerint előre tervezett, rendszeres karbantartás miatt van szükség villamospótlásra éjfél és hajnali négy óra között.

A buszmegállókban áll meg a pótlóbusz

A villamospótló autóbuszok 6-os járatszámmal a közúton közlekednek, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt buszmegállóhelyeken lehet fel- és leszállni. A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

Az éjszakai buszok is máshol állnak meg

A 931-es autóbuszok hétfőről keddre virradó éjszaka Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: