A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Elek Jázmin Vivien ügyében. A 14 éves lány szombaton délelőtt tűnt el lakhelyéről, azóta nem tudnak róla semmit.

Ismeretlen helyre távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány május 20-án szombaton 12 óra körül a XXI. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alacsony, vékony testalkatú

Elek Jázmin Vivien körülbelül 142-145 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete, rövid ujjú pólót és fekete keretes szemüveget viselt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Elek Jázmin Vivien tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt lány

Megdöbbentő eltűnés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a napokban, hogy döbbenetes módon tűnt el egy magyar férfi a Felvidéken. Szűcs Tibor éppen az egyik albérlőjéhez ment Komáromfüssbe, hogy az elmaradt bérleti díjat behajtsa, majd rejtélyes körülmények között eltűnt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Idegesen telefonált

A helyszínről származó információk szerint a férfi bement a házba és még tárgyalt a bérlőkkel. Azután, hogy kilépett az ajtón, többen is látták, ahogyan idegesen telefonál, majd bepattan a Q7-es Audijába és elhajt a helyszínről. A rendőrök később a ház előtt vértócsát és töltényhüvelyeket találtak. 

Megtalálták az autót

A férfi autóját ijesztő körülmények között találták meg. A Q7-es ugyanis a háztól nagyjából 80 kilométerre, Magyarországon, Pápa közelében bukkant fel, méghozzá teljesen kiégve.

Gépfegyveres, símaszkos emberek érkeztek

A férfit a komáromi rendőrségen kívül a helyi polgárőrség és az egész internet kereste, nyolc nappal az eltűnése után pedig a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség is bekapcsolódott az ügybe. Több egységgel is a helyszínre látogattak, gépfegyveres és símaszkos emberek árasztották el a környéket. Bár az ajtókat zárva találták, a tűzoltók segítségével bementek, később a bérlőket is kihallgatták. 

Megtalálták a holttestet

Csütörtökön aztán megérkezett a szomorú hír: megtalálták az eltűnt csicsói üzletember, Szűcs Tibor holttestét – írja a Startitup szlovák portál, és hozzátette: a férfit meggyilkolták és maradványait Magyarországon ásták el. A szlovák és a magyar rendőrök közösen dolgoznak az ügyben, három embert vettek őrizetbe Dél-Szlovákiában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotók: rendőrség.