Eltűnt egy 16 éves lány Budapesten, a rendőrség most a lakosság segítségét kéri a felkutatásában.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Petró Matild ügyében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lakásukból lépett le

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2023. január 18-án 17 óra 30 perc körül 17. kerületi lakásukból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Személyleírása

Petró Matild körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hajú. Eltűnésekor sötétkék kabátot, sötétkék nadrágot és fekete cipőt viselt.

Fotón a fiatal lány:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 16 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Decemberben egy 20 éves lány lépett meg otthonról

Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk a 20 éves Vivienről, aki még decemberben lépett le otthonról, majd napokig nem adott életjelet magáról. Az édesapja kétségbeesetten kereste, aminek végül meg is lett az eredménye: a fiatal lány végre előkerült.

A Népligetnél látták utoljára

Amint azt portálunk is megírta a fiatal lány Újahartányból utazott Budapestre, utoljára a népligeti buszpályaudvaron látták. Aggódó édesapja a helyszínre is elment, hogy végig kérdezze a buszsofőröket, nem-e látta valaki a lányát, ám akkor nem járt sikerrel.

Esküvőre készültek

Vivien édesapja Gábor és a párja, Mariann szombaton házasodtak volna össze, ám Vivien eltűnése miatt lefújták a lagzit. Ahogy arról beszámoltunk Vivien is nagyon készült a nagy napra, ő kísérte volna édesapját az oltár elé, sőt pár napja még videóhívás közben a ruháját is megmutatta apukájának, amit fel akart venni.

Jó a kapcsolatuk

Az aggódó édesapa minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy előkerítse a lányát, a Borsnak korábban azt mondta: “Jó a kapcsolatunk a lányommal, bár ő már a párjával lakott, de minden nap többször beszéltünk, az eltűnése napján is.”

A párja is kereste

“Reggel, amikor hívtam, mondta, hogy a fővárosba utazik barátja nagymamáját meglátogatni, mert kórházban van. Majd később már a keresztlányom hívott, hogy mit tudok Viviről, mert a párja rajta keresi.” – mondta korábban az aggódó apa.

Előkerült

Ezek után pedig videón keresztül üzent Viviennek, melyben csak annyit mondott: jöjjön haza. Az erőfeszítéseknek végül hála istennek meg lett az eredménye, ugyanis Vivien végre felvette a kapcsolatot az édesapjával, írta meg korábban a Bors.

Zokogva hívta fel az édesapját

A videóüzenetet rengetegen megosztották, ami végül elért Vivienhez is, aki ezt követően zokogva hívta fel az apját az eltűnése után pár nappal. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu