Amint arról a Budapestkörnyéke.hu is beszámolt Palvin Barbara modell, a hétvégén örök hűséget fogadott szerelmének, Dylan Sprouse-nak. A szerelmesek 5 évvel ezelőtt jöttek össze, s bár már tavaly eljegyezték egymást, csak nemrég árulták el, hogy megtörtént a lánykérés.

A szülei birtokán mondta ki az igent

Barbara egy korábbi interjúban is beszélt már arról, hogy feltehetően Magyarországon lesz az esküvőjük, a szülei ugyanis ragaszkodtak ehhez. A modell végül tényleg itthon, éppen a szülei Budapest környéki birtokán mondta ki a boldogító igent, ám a Vogue magazinnak adott interjújukból kiderült, Kaliforniában is terveznek esküvőt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyönyörű volt

Barbi a menyegzőre egy egyszerű, ám nagyszerű ruhát választott, ékszerek tekintetében pedig a Tiffany & Co. márka mellett tette le a voksát. A menyasszonyi ruháját később menyecske ruhára cserélte, ami szintén nagyon fiatalos és csinos darab volt, Barbi ebben gond nélkül táncolhatta át az éjszakát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mesés menyasszony volt

Templomban is kimondták az igent

A modell a Vogue-nak arról is vallott minden álmuk az volt, hogy mindenki jól érezze magát az esküvőn, például a koszorúslányok ruhájához sem választott konkrét színt. A szerelmesek egyébként abban az albertirsai templomban fogadtak örök hűséget egymásnak, ahol Barbi szülei is összeházasodtak 34 évvel ezelőtt.

115 vendég

Kiderült, az esküvőre 115 vendéget hívtak meg, nemsokára pedig újabb lagzit tartanak, ugyanis Kaliforniában is készülnek kimondani az igent.

Fotón az ifjú pár:

Pálinka és magyar zene

Az esküvő részleteiről persze megszólalt az újdonsült férj is, aki elárulta, tele voltak izgalommal. Főleg az első táncuk miatt volt bennük némi feszültség, de miután azzal is megvoltak már csak élvezték a zenét és a remek ételeket. A lagzin esküvői játékokat is játszottak, valamint tradicionális magyar muzsikák is felcsendültek, sőt a pálinka sem maradhatott el. További fotók itt.

Így ismerkedtek meg

A magyar modell és az amerikai színész egy buliban ismerkedtek meg bő öt évvel ezelőtt, majd hónapok teltek el, mire ismét találkoztak, ugyanis a most 30 éves amerikai színész hiába hívta randira a 29 éves magyar modellt, Palvin Barbara hónapokig nem válaszolt az üzenetére.

Így indult a karrierje

Palvin Barbarának 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor fedezték fel, miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban. 2008-ban az ELLE magazinban egy nagyobb divatanyagban szerepelt. 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, szerepelt a L’Officiel orosz, francia és holland kiadásának, és a Jalouse, a Vogue és a Glamour címlapján is.

A legnagyobb cégekkel dolgozott együtt

Palvin a kifutón 2010 februárjában, a Milan Fashion Week alkalmából debütált, a Prada képviselőjeként. 2010 tavaszán a párizsi divathéten is részt vett. Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro, Loewe és Giles modelljeként is mutatott be ruhákat, továbbá a 2011 Chanel show-t is ő nyitotta meg. Későbbiekben modellkedett az Armani Exchange, a H&M, és a Victoria’s Secret részére is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy videó is napvilágot látott az esküvőről:

Kiemelt kép: Palvin Barbi és Dylan Sprouse – Forrás: ENews, YouTube