Dunakeszin, csütörtök délután egy panelház negyedik emeleti lakása kapott lángra, amely után több másik lakásra is átterjedt a tűz. 50 ember rohant le az utcára a házból. Egy idős nőt eszméletlen állapotban hoztak ki a tűzoltók, de már nem tudták megmenteni az életét.

Robbanás Dunakeszin

Dunakeszin, a Barátság útján egy tízemeletes háztömb egyik ötödik emeleti lakásában robbanás történt. A robbanás után tűz ütött ki, a lángok nemcsak az érintett lakásra, hanem másik otthonra is átterjedtek. A katasztrófához a tűzoltóság 6 járművel vonult ki. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Több erkély is égett

A tízemeletes társasház egyik negyedik emeleti erkélye, és az erkélyre nyíló huszonöt négyzetméteres nappali égett teljes terjedelmében. A tűz a lakás feletti 5. és 6. emeleti erkélyre is átterjedt. A lépcsőházból mintegy 50 embernek kellett elhagynia az otthonát az oltás és a szemle idejére.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Meghalt egy idős nő 

A tűzoltók oltás közben a lakásban egy idős hölgyet találtak magatehetetlenül, de az életét már nem tudták megmenteni. Az áldozat súlyos égési sérüléseket szenvedett. A szomszédok szerint egyedül élt a panellakásban. 

Segített az önkormányzat 

“Dunakeszi Város Önkormányzata a nagy meleg miatt a helyszínen klimatizált buszt és ivóvizet biztosított a várakozóknak, a tűzoltóknak pedig szendviccsel készültek. A lakók és a város nevében mindenkinek köszönjük a hősies és segítőkész helytállást és a tűz gyors megfékezését” – írja közleményében az önkormányzat. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook