Akik jártak mostanában Budatétényben, azok biztosan látták már azt az építési területet, ami közvetlenül a Campona bevásárlóközpont szomszédságában található. Itt valósul meg az a több mint 60 ezer m2 alapterületű fejlesztés, amely kiadó raktárhelyiségek és irodák kombinációját kínálja cégeknek.

Park22 üzleti és ipari park ügyvezetőjét, Barabás Krisztiánt kérdeztük a projekt részleteiről.

„A Park22 egy igazi városi logisztikai központ kiváló közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően” – mutat rá Barabás. „A 22. kerület Budapest egyik legkönnyebben megközelíthető peremkerülete: Buda és Pest belvárosi részei is 15-20 perc alatt elérhetők villamossal, a 6-os út és az M0-ás körgyűrű közelségéről nem is beszélve.”

„Nemcsak az autópályák és a 6-os főút van karnyújtásnyi távolságra, de a dolgozók számára étkezési és vásárlási lehetőségek is néhány percre találhatók.”

A Park22 több mint 60 ezer m2 nagyságú területéből 45 ezer m2 kiadó raktárhelyiség, míg közel 15 ezer m2 magas felszereltségű iroda. Nem véletlen, hogy az üzleti park 6 épülete kétféle célt szolgál:

„Számos olyan vállalat működik ma Budapesten, amelyeknek fontos, hogy a logisztikai és az adminisztrációs központjuk egy helyszínen legyen. A fejlesztés a három fázisból az elsőnél tart, és mind a raktárak, mind az irodák alapterülete és elosztása rugalmasan alakítható, a bérlői egyedi igényekhez alkalmazkodva.”

Barabás Krisztián kérdésünkre elmondta, hogyha egy különlegességét emelhetné ki a projektnek, akkor az a kiváló elhelyezkedés lenne:

„A Park22 rendelkezik egy korszerű üzleti park minden tulajdonságával, mint például elsőrangú lokáció, rugalmas oszthatóság, kiváló parkolási lehetőség, parkosított, zöld környezet. Az első fázisban elkészült épületek már 2023 júliusától költözhetők.”

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.