Elfogott a rendőrség egy 63 éves szigetszentmiklósi férfit, aki tinédzsereket próbált magához csábítani a településen. Ajándékokkal bűvölte el őket, sokszor le is itatta őket, majd nemi vágyait elégítette ki velük. A férfi elfogásáról készült videót a cikkünk végén tudod megnézni.

Ivott és bulizott a fiú

Egy aggódó szigetszentmiklósi anyuka bejelentése nyomán bukkantak rá S. Tiborra. A nő ugyanis nem nézte tétlenül kamasz fia italozását, kimaradozását, bezárkózását.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A fiatal fiúkhoz vonzódott

 A gyerekkel folytatott egyre több beszélgetés alapján ugyanis összeállt számára a kép: egy idős férfi városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, miközben nem rejti véka alá vonzódását a fiatalokhoz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Több áldozata is volt

A szigetszentmiklósi rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét, ahol a fiatalok előszeretettel töltik idejüket. Rövid időn belül a pedofil három áldozatát is azonosítottak.

Bizarr eszközöket találtak

A nyomozók a 63 éves S. Tibort 2024. február 12-én életvitelszerű tartózkodási helyén, Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában – többek között – erotikus ruhákat, maszkokat, erotikus segédeszközöket foglaltak le. Számos budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. A kihallgatásán elmondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében.

Pénzzel hálózta be a fiatalokat

A módszere egyszerű volt: márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, amelyekért esetenként 5-10 ezer forintot is kínált.

Eljárást folytatnak ellene

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, előzetes letartóztatásba helyezett S. Tibor ellen több rendbeli gyerekek kihasználása bűntettének, valamint kóros szenvedélykeltés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – közölte a rendőrség. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: a férfi elfogása – Forrás: police.hu