Három kamion ütközött az M0-áson, itt majdnem másfél órával nő a menetidő. Közben beszakadt az út a Ferenciek terénél. Itt is óriási a fennforgás.

Százezrek olvasnak minket havonta! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Három kamion karambolozott az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 26-os kilométernél, Dunaharaszti közelében.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek az egyik autóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az M1-es felé a 25-ös km-nél  egy sávon halad a forgalom. A menetidő akár egy, másfél órával is nőhet.

Másfél méter mély és több mint 2 sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest – írja a Város Szíve blog.

A Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült itt nemrég egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út. A mostani, épp vízzel telő gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.

A blog szerint nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetett a beruházás: néhány hete arról posztoltak videót, hogy ködszerű por kavargott ugyanott.

A beszámoló szerint már most totális a közlekedési káosz: “Astoria, Blaha Lujza tér elesett, és nem is várható, hogy egyhamar ki tudnák javítani a tönkrement útszakaszt.”

A Kossuth Lajos utcában sávelhúzással irányonként egy sáv járható, ezért torlódik a forgalom. “Az érintett BKK-járatok (az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek. Az Erzsébet-híd környékén óriási a dugó.

Kiemelt kép: Facebook/Város Szíve blog