Emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emeltek vádat egy házaspárral szemben. Pénzért árulták a nő testét, majd megölték  ezután a holttestet egy bőröndbe rejtették.

Pénzért árulták a testüket

A 11 évvel ezelőtt a házaspár győri bérlakásába költözött a jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő, aki a feleség fiának barátnője volt. Miután a fiatalok szakítottak, az egzisztenciális és szociális szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nő pénzért árulta a testét, a volt szerelme édesanyjával együtt. A bevételt a férjnek kellett átadniuk – közölte az Ügyészség.

Ráccsal zárták el a lakást 

A lakás ajtajára vasrács volt felszerelve, az ajtó szinte mindig zárva volt. Az egyetlen kulcs a férjnél volt, aki saját belátása szerint hozott döntéseket arról, onnan kit enged ki, vagy oda kit enged be. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálra verték a nőt

Amikor a fiatal nő nem akarta pénzért árulni a testét, a férj megverte. 2014 őszén összeveszett a házaspár amiatt, mert a feleség megtudta, a férj nemi kapcsolatot létesített a sértettel. Emiatt a fiatal nőt okolták, akit mindketten olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette.

16 évet kaptak

A holttestet a házaspár egy bőröndbe rejtve a lakásból kivitte és elrejtette. A házaspárral szemben 16 év – 16 év fegyházbüntetést szabtak ki. Viszont a bűncselekmények büntetési tétele a halmazati szabályokra tekintettel 22 és fél év szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció