Egy 81 éves idős nyugdíjastól lopott el 64 ezer forintot az a páros, akik korábbi ismeretségüket kihasználva jutottak be a piliscsabai házba. A pénz hiánytalanul visszakerült tulajdonosához.

Hiánytalanul előkerült az a 64 ezer forint, amit két személy lopott el egy piliscsabai házból január 10-én. A bűncselekményről a 81 éves áldozat tett bejelentést, aki korábbi ismeretségük alapján engedte be az épületbe a tolvajokat.

Január 10-én egy 81 éves piliscsabai nyugdíjas házába ment egy nő és egy férfi. A páros korábbról ismerte a későbbi áldozatot, így tudtak bejutni az ingatlanba.

A páros női tagja elterelte a nyugdíjas figyelmét, eközben pedig a férfi a hálószobában található szekrény felső fiókjából ellopta a 64 ezer forintnyi készpénzt. Az idős ember, miután észlelte a lopást, bejelentést tett a rendőrségen.

A sértett meghallgatása után a piliscsabai és solymári körzeti megbízottak Piliscsaba területén intézkedés alá vontak két személyt, akikre illett a sértett által adott személyleírás. Előállításukat követően az elfogott páros tettét beismerte, a végrehajtott házkutatás során az eltulajdonított készpénz hiánytalanul előkerült –írja a Varkapu.info.

Kiemelt kép: illusztráció