Csónakkal érkező táncosok és hajóverseny a Dunán!

Hétvégén (06.16-17) a kortárs művészeké a főszerep Szentendrén.  A Pestisűző Fesztivál egy XVIII. századi városi legendának állít emléket. A rendezvény ingyenes, helyszínek: Duna-korzó és  Fő tér. Részletes program, itt. 

Pincenapok Pátyon!

A borkedvelők mindenképpen Pátyot válasszák a hétvégén, ugyanis Pincenapokat tartanak a községben. Az évek óta hagyománnyá vált rendezvény a Pincehegyen lesz, ahol a zenés programok mellett a környék egyedülálló pincesorán lévő borászatok nedűjét is meg lehet kóstolni. A teljes programot itt tudod megnézni.

Sportbarátok figyelem!

Pingpong bajnokságot tartanak szombaton Nagykovácsiban. Nemcsak a helyiek jelentkezhetnek a versenyre, a kistérség minden lakóját szeretettel várják a szervezők. Részletek itt.

Bánk bán a budai oldalon!

A komolyzene kedvelői Budakeszire menjenek a hétvégén, ahol Erkel Napokat tartanak a helyi művelődési központban. Este pedig a kertmoziban a Bánk bánt vetítik. Minden részlet itt. 

Nagy Utazás Gödöllőn!

Aki könnyűzenére vágyik, az ne hagyja ki szombaton  a Királyi Kastélyban Dés László koncertjét. Vasárnap pedig a Budapest Bár lép fel ugyanitt, híres magyar sanzonok feldolgozásaival. Jegyek és részletek, itt.Budapest Bár jegyek és részletek pedig itt.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a hétvégére!