Összeütközött két személyautó Budapest 7. kerületében, a Dózsa György úton, a Sajó utca találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek, számolt be róla a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudosítójának közlése szerint szombat délután egy Ford Focus és egy Volkswagen Touareg ütközött a 7. kerületi Dózsa György út és Sajó utca kereszteződésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Átment a piroson

A Ford a Sajó utcából szabad jelzésen kanyarodott ki a Hősök tere felé, amikor a piroson áthajtó Volkswagen a bal oldalának vágódott. A Ford az ütközés hatására a Touareg mellé pördült, szembe a forgalommal.

Helyszíni felvétel:

Elismerte a felelősségét a sofőr

A balesetet okozó fiatal férfi sofőr elismerte, hogy ő hajtott át a tilos jelzésen, nagyon feszült idegállapotba került, de sem ő, sem hölgy utasa nem sérült meg.

Helyszíni fotó:

Kirobbantak a légzsákok

A Fordot vezető fiatalember lába megsérült, bár az oldalsó függönylégzsákok azonnal kirobbantak, sántikálva pakolt ki autójából, őt, valamint várandós feleségét, aki a jobb első ülésen utazott, is kórházba szállították a mentők, utóbbit szerencsére nem sérülés miatt, csak megfigyelés céljából.

Mentő is érkezett:

Áramtalanították a járműveket

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek, de mivel senki sem szorult be, csak áramtalanítaniuk kellett a járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.