Rosszul lett egy férfi a Rákospalota-Újpest vasútállomás villamosmegállóban, pont akkor esett össze, amikor érkezett a szerelvény. A villamos két kocsija közé esett, a tűzoltók szabadították ki.

Rosszullét a megállóban

Rákospalota-Újpest vasútállomás villamosmegállóban csütörtök délután egy férfi rosszul lett, elvesztette az eszméletét és az éppen a megállóba érkező 14-es villamos két kocsija közé zuhant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók is érkeztek segíteni

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Kórházba vitték

Szorult helyzetéből a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók szabadították ki, majd a mentők sokáig stabilizálták az állapotát, végül 1 órával később tudták kórházba szállítani.

Dolgoznak a tűzoltók

Pont megúszta

A villamos nem ütötte el a szerencsétlenül járt embert, ezért baleseti helyszínelés nem történt. Az volt a szerencséje, hogy a villamos kerekei nem mentek át rajta.

Sokáig nem járt a villamos

Álltak a villamosok

A 12-es és 14-es villamosok helyett másfél órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek ettől a megállótól a káposztásmegyeri, illetve rákospalotai végállomásokig. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőegységek

Itt történt a baleset

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián