Balhés baleset! Túl gyorsan érkezett Csepel felől egy Opel a Kvassay úton, az OBI-nál lévő kanyart nem tudta bevenni, a padka megdobta az autót és felborult. A balesetet szenvedett férfi rátámadt a rendőrökre, ezért megbilincselték, a mentőautóba rendőrnek is be kellett ülnie, hogy ne bántsa a mentősöket.

Túl gyorsan ment

Egy fiatalember nagy sebességgel jött Csepelről a 9. kerületben a Kvassay úton a Soroksári út felé, amikor a Hajóállomás utcai torkolat után a külső sávból a belsőbe sodródott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudta bevenni a kanyart

Intenzíven fékezett, de így sem tudta megfogni az autót, amely az elválasztó szegélynek ütközött, ez megdobta a járművet, levegőbe emelkedett és átfordult a tetején, majd a bal oldalára borult.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Kifeküdt a kanyarban

Nekitámadt a rendőröknek

A sofőr ki tudott mászni a roncsból, utána viszont ellenszegült a hatóságoknak, nekitámadt a rendőröknek is, ezért végül meg kellett bilincselni, így szállította a mentő a Merényi kórházba.

Csúnyán összetörött az autó

A mentőautóban is balhézott

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy látta, hogy a mentőben egy rendőr is utazott, nehogy rátámadjon a mentőszolgálat munkatársaira, neki még ott bent is fegyelmeznie kellett a srácot.

Állt a forgalom a Lukoil kútnál

Rendőrségi ügy lesz

A fővárosi tűzoltók közben visszafordították a kerekeire az Opelt, majd betolták a közeli benzinkútra, onnét rendőrségi autómentő fogja elszállítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentők, tűzoltók a helyszínen

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián