Torlódnak a járművek a Budapest környéki utakon. Az MO-áson felborult egy autó. Monornál kamionbaleset van, az M3-as közelében pedig kidőlt egy fa. Itt vannak a részletek!

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

 

Az M0-s autóút keleti szektorában, az 54-es km-nél, az M31-es csomópontjában a Megyeri híd felé vezető oldalon felborult egy személyautó. Az autóútról letérve torlódásra készüljenek!

A 4-es főúton, Monoron egy kamion személyautóval ütközött össze a 35-ös km-nél.   Mindkét baleset helyszínén félpályás korlátozásra számítsanak!

Élénkül a forgalom a főváros felé:

  • az M3-as autópályán a hatvani, a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóúttól befelé,
  •  az M2-es autóúton Göd térségében,
  • a 4-es főúton Monortól,
  •  a 31-esen Mendénél,
  •  a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál,
  •  valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M0-s autóút déli szektorán az  M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópontnál a 24-es és a 23-as km között a terelés átépítését befejezték. A forgalom az újonnan kiépített pályaszakasz két sávján halad.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a 36-os km-nél a Kisbagi pihenőhelyen az éjszakai zivatarok nyomán kidőlt egy fa, emiatt nem lehet felhajtani az autópályára a pihenőből. A helyreállítás idejére a pihenőt lezárták.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu