Két autó ütközött össze Maglódon a Fő utcában. Az egyik jármű villanyoszlopnak hajtott, majd felborult. Fura, hogy 50 km/h-ás sebességnél a nyílegyenes úton egy autó teljesen a feje tetejére áll, itt bizony gyorshajtásra érdemes gyanakodni.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Maglódon, a Fő utcában.

Az ütközés következtében a fekete autó egy villanyoszlopnak is neki ütközött, majd felborult. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

A helyszínen készült fotókat elnézve kész rejtély, hogy mi történhetett. Az egyik autó a fejetetejére állt, a kék Suzuki viszont nem, ebből az következik, hogy az egyiknek sokkal nagyobb volt a lendülete.

Vélhetően az ütközés közben a fekete autó ahogy nekicsapódot az oszlopnak, az megdobta és átfordult.

Az is szinte biztosra vehető, hogy a baleset gyorshajtás miatt következett be. Ha két autó 50-el megy, nagyon ritka, hogy átforduljanak. A teljes fejreálláshoz nagyobb sebességre van szükség, itt is ez történhetett, így már csak az a rejtély, hogy mennyivel mehetett a vétkes autós.

Fotók: A katasztrófavédelem helyszíni felvételei